NAPPULALIIGA

IIF:n järjestämä Nappulaliiga tutustuttaa 3-6-vuotiaat tytöt ja pojat jalkapalloon lajina ja joukkuetyöskentelyyn sosiaalisena ryhmänä. Toiminta on pienelle lapselle sopivaa leikkiä ja sen lomassa tapahtuvaa sosiaalisten taitojen ja lajitaitojen harjoittelua.

2011 vuodesta alkaen nappulaliiga on toiminut Inkoossa säännöllisesti kevät- ja syyskaudella. Syys- ja talvikaudella harjoitukset järjestetään Inkoon Aktia Areenalla tiistaisin klo 17-18 ja keväästä kesään harjoitellaan samaan aikaan Inkoon tekonurmella. Harjoitukset ovat osoitteessa: Tykkitie 3, 10210 Inkoo.

Nappulaliigaan pääsee mukaan koska vain tulemalla paikalle tai ilmoittautumalla nappulaliigan vetäjälle Ninalle (nina.osterlund@elisanet.fi), joka on menestyksekkäästi ollut mukana koko nappulaliigan historian Inkoossa.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa varata mukaan säärisuojat, lenkkarit tai nappikset sekä juomapullo! Halutessaan voi myös täyttää seuraan ilmoittautumislomakkeen.

Nappulat (tytöt ja pojat) siirtyvät kouluiän kynnyksellä omiin ikäkausijoukkueisiinsa mahdollisuuksien ja pelaajamäärien mukaan.

IIF Fotboll Jalkapallo rf. toivottaa kaikki Nappulaliiga-ikäiset lämpimästi tervetulleiksi Nappulaliigaan ja tutustumaan tähän huikeaan lajiin!