IIF Fotboll/Jalkapallo ry

Jalkapalloa kaikille – ikään, sukupuoleen, kieleen, taitotasoon katsomatta

IIF Fotboll Jalkapallo rf on 2013 perustettu jalkapalloseura. Me olemme Ingå IF:n entinen jalkapallojaosto, joka erkaantui omaksi seurakseen räjähdysmäisesti kasvaneen jalkapallo innostuksen seurauksena. Toiminta-alueenamme on Inkoo ja sen lähikunnat. Seuramme pelaajamäärä on tällä hetkellä noin 250 ja me olemme Uudenmaan piirin toiseksi suurin seura väkilukuun suhteutettuna. Seurassamme on tänä päivänä joukkueita knatteliigasta aina aikuisiin asti.

Seuramme logo ja sinikeltaiset värit periytyvät Ingå IF:ltä. Logomme sai uuden jalkapallollisen ilmeen erkaantuessamme Ingå IF:stä ja seuramme värejä on sen jälkeen entisestään vahvistettu. Haluamme olla IIF niin ulkonäöltämme kuin sielultammekin. IIF:n värit edustavat meille mm. ruotsinkielistä kuntaamme.

Inkoon Halliyhdistys on mahdollistanut seurallemme jalkapallon pelaamisen vuodesta 2011. Ensin saimme seuraamme varten loistavat talviharjoitteluolosuhteet Ingå Aktia Arenan valmistuessa keväällä 2011. Harrastemäärän kasvun myötä halliyhdistys toteutti suuren Inkoolaisen jalkapallounelman 2016 valmistuneen tekonurmen muodossa.

Teemme yhteistyötä naapurikuntiemme seurojen kanssa, joista Ekenäs IF:n kanssa mahdollistamme pelaajillemme polun jalkapallon huipulle asti. Yhteistyötä tehdään kilpasarjojen aloitusajankohdasta (P12) lähtien aina aikuisten edustustasolle saakka. Seurayhteistyön tavoitteena on saada laadukasta jalkapallotoimintaa kaikille tavoitteista riippumatta kuntarajojen yli.

Seuramme yhteisiä arvoja ovat yhteisöllisyys, iloisuus ja tavoitteellisuus.

Yhteisöllisyys – Jokainen on tärkeä

Kaikki IIF:n pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat tärkeä osa seuraamme. Yhdessä olemme vahvoja. Opetamme lapsia ymmärtämään ja hyväksymään erilaisuutta, niin itsessään kuin toisissa ihmisissä. Tuemme lasten ja nuorten kasvua reiluiksi kavereiksi, ketään ei kiusata eikä jätetä porukan ulkopuolelle. Kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja kaikki otetaan mukaan. Haluamme vahvistaa IIF:n me-henkeä!

Iloisuus – jalkapalloa kaikille

Positiivinen ilmapiiri ja onnistumisen ilo ovat seuramme arvoissa korkealla. Iloinen ja positiivinen jalkapallo, henkilökohtaiset ja yhteiset onnistumiset sekä kehittyminen että leikkimielisyys ovat tekemistämme kuvaavia asioita.

Tavoitteellisuus – Kasvetaan ja kehitytään yhdessä kohti yhteisiä ja omia tavoitteita, innostetaan terveelliseen elämäntapaan ja sosiaalisten taitojen oppimiseen lämminhenkisessä jalkapalloseurassa. Kannustamme lapsia toimimaan yritteliäästi ja määrätietoisesti omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Kehitämme seuraamme ja valmennusta tavoitteellisesti niin että voimme tarjota junioreillemme mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijoiksi.

IIF Fotboll rf - Ingå


IIF Jalkapallo ry - Inkoo


Fotboll för alla - Jalkapalloa kaikille!