Seuran vaatteista ja varusteista vastaa Nurmijärveläinen Kuva-Kirja Oy ja seuran varustemerkkinä on puolalainen Keeza. Seuran voimassa oleva kuvasto.

IIF:n peliasuihin ja varusteisiin liittyvä käytäntö on seuraavaa:

IIF määrittää seuran joukkueiden peliasut. Peliasu käsittää shortsit, koti- ja vieraspelipaidan ja pelisukat. Edustusasu käsittää puolestaan veryttelyasun tai tuulipuvun. Joukkueiden tulee käyttää seuran määrittämiä peli- ja edustusasuja ja niissä käytettäviä värejä. Muiden vaihtoehtojen hankkiminen ei ole sallittua.

Varusteiden hankinnassa on noudatettava IIF:n kulloinkin voimassa olevia sopimuksia (merkki ja ostospaikka). Varustehankinnat tehdään joukkueen nimeämän varustevastaavan kautta. Varusteiden hankintasopimukset tehdään keskitetysti, ja tämä sopimus sitoo kaikkia toiminnassa mukana olevia joukkueita. Jos seuran tekemä sopimus velvoittaa sen jäsenet/joukkueet hankkimaan varusteensa sopimuskumppanin osoittamasta paikasta, ei siitä ole mahdollisuutta poiketa. Jos jotakin varustetta ei saa yhteistyökumppanin osoittamasta paikasta, on ennen korvaavan hankintapaikan etsimistä neuvoteltava seuran hallituksen kanssa mahdollisesta muusta hankintapaikasta.

IIF Fotboll rf - Ingå


IIF Jalkapallo ry - Inkoo


Fotboll för alla - Jalkapalloa kaikille!